Statement ivm optreden Hante

Wij als organisatoren zijn zeer teleurgesteld door de beweringen van Hante ivm het optreden van afgelopen zaterdag.
Wij zijn professionals met jarenlange ervaring in kleine en grotere events in verschillende genres. Wij gaan ons niet verschuilen achter excuses ofzo en kunnen alleen maar zeggen dat "shit happens" .
Wij gaan niet in het openbaar het proces voeren over wie er wat al dan niet gedaan heeft en zeker niet met modder smijten naar deze of gene persoon maar geloof ons maar dat de dingen die Hante naar voren brengt niet compleet correct zijn.
Het is een combinatie van :

  • pech:
    veel tijd verloren door een probleem ( niet onze of Hante's fout ) met ons vastgelegde accommodatie en waren noodgedwongen om een ander hotel te boeken waarvan de kortst gelegen op +- 25 minuten was van de zaal. Hierdoor was Hélène laat voor soundcheck ( niet haar fout ! ) en moest haar soundcheck net voor de deuren open gingen doorgaan. Achteraf gezien hadden wij als organisatie beter de check in van het hotel zelf gedaan zodat Helene meer tijd had gehad voor haar soundcheck , een verkeerde beslissing die we “samen” hebben genomen !
  • slechte communicatie :
    we voorzien bv een grote tafel zoals gevraagd via de riders maar was qua hoogte blijkbaar niet hoog genoeg waarvan we geen info hadden gekregen en ook bleek de tafel te ver staan van het publiek waarvan we ook niet wisten hoever van het podium de tafel moest staan , een advies van ons vermeld dit ook op de riders aub !

Probleem met de key lock van de backstage , ja vervelend maar wat kunnen wij eraan doen ???

Haar catering verhaal klopte totaal niet want we hadden alles voorzien zoals gevraagd en stond klaar vanaf 17u , support band We Are ooh People kan dit bevestigen en al de artiesten waarmee we samengewerkt hebben in het verleden weten dat we hun in de watten leggen !

In ieder geval hebben we na de optredens met zowel We Are Ooh People als met Hante een gesprekje gehad en we hebben haar zelfs aangeboden om volgend jaar terug te komen met minuit machine. Hetgeen ze direct aanvaardde en zelfs concreet voorstelde om in mei of juni te komen, dat kwam haar het beste uit… Om dan maandag een mail te ontvangen van haar manager met een verhaal dat grotendeels niet klopte of overdreven was en daarna een statement op facebook te mogen lezen dat niet flatterend was. We hebben geantwoord op deze mail en een bericht naar Hélène gestuurd, dat niet beantwoord werd tot op heden. Weet dat elk verhaal twee kanten heeft, maar wij ervoor kiezen om niet alles zomaar op sociale media te gooien en zo imagoschade aan verschillende mensen toe te brengen, dit is nu reactie op haar statement

Wij hopen dat Hélène na wat zelfreflectie ook tot deze conclusie kan komen en haar post zal aanpassen of liever nog gewoon verwijderen.

De mensen die menen hierover commentaar te moeten geven, worden aangeraden dit niet te doen. We gaan hier geen facebookpolemiek over opstarten maar hopen toch hiermee het een en ander op gehelderd te hebben. Wij hebben een aantal dingen bijgeleerd door dit event en deze situatie en zullen er alles aan doen om in de toekomst dit te voorkomen. We hopen in ieder geval jullie snel terug te zien op een van onze komende events

foto in bijlage , gesigneerde LP van Hante met een bedankje, nice

Contacteer ons

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Into The Dark maakt deel uit van DMC Agency